Изработка на сайт

Изработка на сайт

Уеб сайтове, които работят

Дизайнери правят уеб дизайн за онлайн магазин

Изработваме уеб сайтове, който са:

 • С уникален дизайн
 • Mobile First технология
 • SEO Ready – подготвени за битката в Google
 • Бързи ( 0.5 – 0.7 сек. ) първоначално зареждане
 • Лесни за управление ( лесен админ панел )
 • Интегрирани с WordPress
 • Защитени от атаки
Планиране на уеб сайт в България

 • Лесни за поддръжка
 • Разписване на текстове
 • С възможност за надграждане
 • Създадени въз основа на предварително изградена стратегия

Изработката на сайт от WEB Factor включва поставяне на бизнес цели, анализиране на конкуренцията и съставяне на план за последващото привличане на клиенти.

За изработката на ефективен бизнес уеб сайт са необходими опит, умения, познаване на онлайн средата, поведението на отделните потребители както и внимание към детайлите.

Ние от WEB Factor изработваме сайтове с:

Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за създаването на правилният уеб сайт за твоя бизнес, който да бъде ефективен, функционален и продаващ.

Ето и как протича работата при нас:

Преди да се заемем с твоя сайт, ние първо ще се запознаем с твоя бизнес или бизнес идея. След това предоставяме информацията на нашите SEO специалисти, чиято задача е да анализират пазара в твоята сфера, да проучат внимателно конкуренцията, както и да разкрият най-добрите стратегии, нужни за да достигнеш лесно и бързо до своите клиенти.

Въз основа на анализа върху информацията по-горе създаваме стратегия и тактически план за действие. Следващата стъпка е:

Следва да изберем домейн името на твоя сайт и да го закупим. Ако все още не знаеш как ще се казва сайта за твоя бизнес, ние можем да ти помогнем и с това, като съобразим името с твоите цели и спрямо бизнес идеята ти.

След като и това е свършено е време за:

Нашите дизайнери изработват уникален уеб дизайн на Photoshop. Качваме го в специална програма, в която можеш да видиш как изглежда ( тук ). 

Ако има нужда от промени – ги правим, докато дизайна не бъде одобрен.

Тук започват да работят нашите програмисти, които кодират уникалния дизайн на бъдещия ти уеб сайт. След като вече достигнем до завършеният вид на твоят уеб сайт, следва да изберем правилните снимки и да вмъкнем точното съдържание. За целта започват да работят нашите талантливи копирайтъри, които ще се погрижат да създадат правилното съдържание за всяка страница от изработения уеб сайт.

През всички тези процеси ще поддържаме тясна връзка с теб, за да си наясно какво точно се случва с проекта и как върви работата.

Всеки изработен сайт от WEB Factor се тества на основните браузъри за компютри, таблети и мобилни телефони. Тества се на всички резолюции и на няколко операционни системи. Успешната изработка изисква уеб сайта да работи еднакво добре на всички тествани устройства, както и да зарежда бързо.

Извършваме тестването на уеб сайта, за да сме сигурни, че накрая ще ти предоставим професионално изработен сайт, който функционира отлично и продава успешно.

Защо е важно да разполагаш със сайт за твоя бизнес?

В днешният дигитален свят притежаването на уеб сайт се превръща все повече в необходимост. 

Всички потребители са в интернет, дори и най-възрастните, които до скоро не вярваха, че телефон може да работи без жица или има съществува кино ( телевизор 🙂

Ако ти имаш бизнес, но все още нямаш сайт съществуват редица възможности, които реално пропускаш.

Сигурно се чудиш и ти е любопитно „Защо ми е сайт, какво ще правя аз в него и как ще го използвам?“

С изработката на твоя уеб сайт се заемаме изцяло ние. На теб оставяме да развиваш своя бизнес, а ти ни се довери в изработката на правилният сайт за него. 

Можеш да използваш сайта си за редица неща като продажби, маркетингови стратегии, качествена реклама, привличане на трафик, който се равнява на повече клиенти, по-добро представяне на бизнеса ти и защо хората да изберат теб, както и още много други положителни страни от които може да извлечеш само ползи.

За да ти стане още по-ясно защо сайтът е важен за твоя бизнес ние сме ти подготвили цели 5 причини. Ето и кои са те:

 1. Достъпност

Една от най-големите ползи за всеки един бизнес е той да бъде достъпен 24 часа,7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нека да вземем за пример бизнес с магазини, само, че ти ще бъдеш в ролята на купувача. Живееш надалеч, влагаш разходи за да стигнеш до съответния магазин поради планирана покупка, забавяш се поради непредвидени обстоятелства – лошо време, трафик или незнайно какво, най-накрая пристигаш … но магазина е затворен.

Всеки един от нас е бил в тази ситуация и много добре знае колко безпомощно е чувството след това. Следващият път, когато ти се наложи покупка просто ще избереш по-близкия магазин, нали? Именно от това страда твоя бизнес без сайт – загуба на потенциални клиенти поради нещо естествено, като работното време. А разходите за да направиш физически магазин например денонощен са меко казано до небето.

Това не е така при уеб сайтовете. Те работят денонощно и това позволява на клиентите да имат достъп, дали от офиса, удобния диван вкъщи или от готиното кафене с предлаганите от твоя сайт стоки или услуги. Те могат да купуват без да се налага да пътуват, което от една страна улеснява тях, а от друга носи реални приходи и развитие за твоя бизнес.

 1. Удобство

Кое е по-удобно за теб – да шофираш в трафика навън в търсене на магазини или просто да отвориш даден бизнес уеб сайт от твоя компютър или смартфон и да си пазариш това което ти трябва?

Отговорът тук е очевиден. Да не говорим, че в днешното забързано ежедневие всеки човек разполага с доста ограничено време и огромен процент от твоите клиенти биха предпочели да се запознаят с бизнеса ти онлайн за няколко минути, отколкото да бият път до теб.

Трябва да знаеш, че всеки бизнесмен осъзнава именно тази привилегия на уеб сайтовете и се възползва от това. Крайно време е и ти да го направиш.

 1. Рентабилност

Знаеш колко ще ти струва направата на уеб сайт винаги. Това не е като да си купиш помещение на отсрещната улица и да се налага да се примириш с обичайните непредвидени разходи, (а те винаги възникват) като сметката за тока, защото някой служител е оставил светнато, наемането на допълнителен персонал, възникването на щети, кражба и прочие неудобства.

Стратегически добре разработеният уеб сайт ще осигури силно онлайн присъствие за твоя бизнес. Разходите са ясни почти веднага и определено си струват. Няма да се притесняваш и от непредвидени щети като кражба или хакерска атака, защото ние от WEB Factor използваме само най-иновативните защити и системи за сигурност, които защитават теб, бизнеса ти и неприкосновеността на твоите клиенти.

 1. Продажби

Вероятно знаеш, че ако разполагаш с нисък процент продажби и високи разходи бизнеса ти е обречен. Това може да се промени, ако разполагаш с уеб сайт.

Той ще продава денонощно и винаги, без ограничения. Твоят бизнес ще бъде видим за всички, следователно ще печелиш значително повече клиенти.

А колкото повече са клиентите, толкова повече ще бъдат и продажбите, както и приходите за твоя бизнес.

 1. Маркетинг

Винаги може да комбинираш изработката на уеб сайт за своя бизнес с ефективна маркетингова стратегия, която ще ти позволи да търгуваш успешно на онлайн пазара.

Ние можем да ти помогнем и с това, защото разполагаме с екип от най-добрите маркетолози. Свържи се с нас за да изберем кой е най-правилния подход спрямо твоя бизнес.

Обобщение за изработката на сайт:

Както виждаш изработката на уеб сайт за твоя бизнес е една успешна инвестиция, която е способна да те изстреля на върха.

Ако желаеш твоят бизнес да се развие и да стане популярен и забележим, уеб сайтът е този, който ще ти помогне.

Освен всичко останало, той ще установи доверие сред твоите клиенти, редовни и потенциални, защото самият факт, че бизнеса ти притежава уеб сайт го прави известен, надежден и професионален.

Всички тези ползи, само поради причината, че бизнеса ти може да бъде открит и онлайн

Обади се сега
Изработка на сайт

Да ти звъннем?

Трябва ти силен уеб сайт? Ние ще ти звъннем и ще те консултираме безплатно, още днес. Остави номера си или се обади се и попитай на   0884 349 740‬

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
0884 349 740‬