menu
 • E-commerce development

  Персонализирани решения за онлайн магазини от Web Factor

  Онлайн магазини, които клиентите предпочитат!

  Настанете вашият онлайн магазин в красиво и продаващо пространство!

  Изработка на онлайн магазин
  29 %

  От потребителите оценяват доброто представяне на уеб сайта като изкючително важно относно решението за покупка.

  77 %

  От потребителите оценяват доброто представяне на уеб сайта като изкючително важно относно решението за покупка.

  Онлайн магазин с подредена витрина и атмосфера, провокираща покупки! Подобно на физическите магазини, най-предпочитани сред онлайн платформите са тези, които изглеждат подредени, а клиентите лесно и бързо намират продуктите, които търсят. Разпознаваем уеб дизайн, система за филтриране, качествена визуализация на продуктите, работещи интеграции на ERP, платежни системи и куриерски модули, опции за създаване на профил, бърза поръчка или запитване – всичко това задължително присъства в онлайн магазините, създадени от професионалисти. Плюс още нещо! Добрите разработчици правят добри онлайн магазини, а великите… Лесни и мобилни. Клиентите безспорно предпочитат да купуват от онлайн магазини с максимално проста и лесна навигация и отлична мобилна версия.

   

   

   

  Изработка на онлайн магазин – Web Factor

  Сложни решения  — Web Factor

  Web Factor разработва сложни и многокомпонентни в своята структура решения за онлайн магазини и търговски платформи. Те се открояват със стратегически уеб дизайн и висока функционалност на всички работещи инструменти за продажба.

  Ефектен и силен дизайн  — Web Factor

  Уеб дизайнът на ефективно продаващите онлайн магазини е характерен със семпла естетика, силно внушение без натрапчивост и фокус върху лесния и бърз избор сред разнообразието от артикули и последваща поръчка.

  Мисъл за продажбите  — Web Factor

  Психологията на продажбите е сред задължителните познания на специалистите, които разработват онлайн магазини. Тя е от значение както за уеб дизайна, така и за интеграцията на инструменти за мотивиране на поръчка или запитване.

  ERP и други интеграции  — Web Factor

  Зад ефективните онлайн магазини се крият бизнеси с отлично управление и коректност към клиентите. Това изисква работещи интеграции на ERP и платежни системи, както и допълнителни модули за управление на доставките.

  SEO структура  — Web Factor

  Ефективната SEO структура на онлайн магазините е съвсем различна от тази на останалите уеб сайтове. Тя изисква специфични инструменти и информационни секции с конкретна цел, за да генерира висока посещаемост и популяризация.

  Изработка на онлайн магазин – ЧЗВ

  Как да генерирам повече продажби в онлайн магазина си?

  Продажбената стратегия на всеки онлайн магазин е комплекс от инструменти и адекватен уеб дизайн, който провокира интерес и желание за покупка.

  Трябва ли ми поддръжка на онлайн магазин?

  Онлайн магазините са едни от най-сложно опериращите онлайн платформи в дигиталното пространство. Постоянната поддръжка е повече от задължителна, тъй като при евентуално спиране на работата могат да се загубят данни за осъществени прдажби или да се прекъснат промоции например.

  Онлайн магазинът по ефективен ли е от обикновен уеб сайт с презентация на продукти.

  Онлайн магазините са свели процеса на избор и покупка на даден продукт до няколко минути. Те гарантират сигурност и комфорт на клиентите, както и лесно организиране на плащане и доставка.

  Нашие клиенти

   - E-commerce development - Web Factor
  01/01

  Д-р Дилбер

  ContentLogoStrategyWeb DesignWeb Development

  Най-добрия хирург за Ринопластика в Истанбул, Турция. Доктор Мухамет Дилбер ни се довери с изработката на сайт за трите му уеб сайта – за Ринопластика, Дентална Клиника и Дилбер Естетик – за филъри и разкрасяване.

  View project

  Изработка на онлайн магазин

  Как работим?

  Всички създадени от Web Factor онлайн магазини се изработват с високо ниво на професионализъм от специалисти с нужната квалификация. Използват се общоприетите работещи практики за всяка индустрия, но екипът ни се стреми към персонализирани разработки с уникална публична презентация. При създаването на онлайн магазините се акцентира върху удобството на потребителите, които могат лесно, разбираемо и бързо да навигират всички процеси по избор, покупка, плащане и организация на доставка за даден артикул. Сайтовете са силно адаптивни към всички възможности за ползване на устройства и операционни системи. Сигурността и спокойствието за опазването на лични и платежни данни се гарантира от най-ефективните инструменти и сертификати за целта. Интегрират се безпроблемно работещи системи за ERP, CRM, плащания и доставки.

  1 01

  Анализ и планиране

  Специалистите на Web Factor извършват детайлни предварителни пручвания на конкретната индустрия и поведението на целевата група от потенциални клиенти.

  2 02

  Изработка

  Изработката на онлайн магазин от Web Factor включва използване на технологии и инструменти от последно поколение, които гарантират безпроблемна работа и отлични резултати.

  3 03

  Тестване

  Извършва се тестване на всички отделни системи и функции на онлайн магазините, както и на цялостното безпроблемно функциониране.

  4 04

  Стартиране

  След изричното одобрение от страна на собственика на онлайн магазина, екипът стартира ефективната работа на проекта.

  5 05

  Поддръжка и оптимизация

  Безпроблемното функциониране в дългосрочен план се гарантира от постоянни действия по поддръжка и оптимизация от страна на специалистите на Web Factor.

  7 07

  Пишете ни

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Услуги за изработка на онлайн магазини и електронна търговия

  В днешно време, когато всеки аспект от нашия живот се пренася в цифровата среда, електронната търговия е станала един от най-важните и рентабилни бизнес модели. Ето защо “Уеб Фактор” е тук – да ви помогне да изградите силна и конкурентоспособна онлайн присъствие с качествени услуги за изработка на онлайн магазини.

  Какво представлява електронната търговия?

  Електронната търговия (e-commerce) е търговията на стоки и услуги, извършвана чрез интернет. Тя може да включва множество видове транзакции, като купуване и продажба на стоки, цифрови продукти, услуги и много други. С развитието на интернет технологиите и увеличаването на броя на интернет потребителите по света, електронната търговия вече не е просто възможност – тя е задължителна за всеки бизнес, който иска да остане конкурентен.

  Защо да изберете “Уеб Фактор” за изработка на вашия онлайн магазин?

  Ние в “Уеб Фактор” сме специализирани в създаването на мощни и ефективни онлайн магазини, които отговарят на всички ваши нужди и цели. Нашата екип от професионалисти има богат опит и знания в областта на уеб дизайна и разработката, което ни позволява да предложим висококачествени и иновативни решения за вашия бизнес.

  • Професионализъм: Нашите дизайнери и разработчици са обучени да създават уникални и атрактивни онлайн магазини, които да ви помогнат да се откроите на пазара.
  • Персонализация: Всеки бизнес е уникален и заслужава уникално представяне. Ние предлагаме персонализирани решения, които отговарят на вашите специфични нужди и цели.
  • Удобство за клиентите: Нашите онлайн магазини са лесни за навигация, с интуитивен дизайн и с възможност за бърз и сигурен процес на покупка.
  • Мобилна оптимизация: Всичките ни онлайн магазини са напълно адаптивни и могат да се разглеждат на всеки екран – от смартфони и таблети до десктоп компютри.
  • Сигурност: Сигурността на онлайн магазините е от особена важност за нас. Прилагаме най-добрите практики и технологии за защита на данните на вашите клиенти.
  • Интеграции: Интегрираме вашия онлайн магазин с различни платежни системи, доставчици на логистика, системи за управление на отношенията с клиентите (CRM) и много други инструменти и платформи, които ви помагат да управлявате своя бизнес ефективно.

  Нашата цел е да ви помогнем да изградите мощен и ефективен онлайн магазин, който ще ви помогне да постигнете своите бизнес цели и да увеличите приходите си.

  Как работим?

  Нашата работа не се състои просто в изграждането на вашия онлайн магазин – ние сме вашият партньор в пътя към успеха. Работим бързо и ефективно, без да правим компромис с качеството.

  1. Анализ: Първоначално извършваме задълбочен анализ на вашата индустрия, конкурентите и целевата аудитория. Изследваме последните тенденции и иновации, за да можем да създадем най-добрата стратегия за вашия онлайн магазин.
  2. Планиране: Въз основа на този анализ, ние създаваме стратегически план за вашия онлайн магазин – от дизайн и функционалност до маркетинг и SEO.
  3. Изработка: След като планът е одобрен от вас, нашите професионалисти започват работа по изработката на вашия уникален онлайн магазин. Използваме съвременни технологии и платформи за разработка, които гарантират отличен резултат.
  4. Тестване: Преди да стартираме вашия нов онлайн магазин, ние го подлагаме на обстойни тестове, за да се уверим, че всичко работи безупречно. Тестваме всички функции и процеси в магазина, за да гарантираме безпроблемното му функциониране.
  5. Стартиране: След одобрение от ваша страна, ние стартираме вашия онлайн магазин и следим успеха му, за да ви помогнем да постигнете вашите бизнес цели.
  6. Поддръжка и оптимизация: Нашата работа не спира след стартирането на вашия онлайн магазин. Предлагаме непрекъсната поддръжка и оптимизация, за да уверим стабилността и устойчивостта на вашия бизнес в дългосрочен план.

  С “Уеб Фактор” създаването на успешен онлайн магазин е лесно и ефективно. Свържете се с нас днес и започнете пътя към вашия онлайн успех!

  5/5 - (1 vote)

  Let's grow together...

  You are not moving fast enought? It's time to become factor at int ernet! So get in touch, our story is telling yours.

  Contact us
  menu close
  Contact us Проекти
  Contact us
  Запази търсенето Call Now